Home » Lunch

Tips voor Scripts Lunch - 15 november 2016


Op dinsdag 15 november a.s. vindt er een nieuwe Tips voor Scripts Lunch plaats. Een smakelijke gelegenheid voor film- en televisiemakers die bezig zijn met deze onderwerpen of zich willen laten verrassen door bijzondere verhalen.

Bij een Tips voor Scripts Lunch staat uitwisseling centraal tussen scenarioschrijvers en ervaringsdeskundigen van maatschappelijke- en gezondheidsorganisaties. 
Bij iedere lunch schuiven er andere experts aan die vanuit hun (werk)ervaring veel weten over een specifiek thema en bijzondere casussen en aangrijpende verhalen kunnen delen. Het gaat om tweerichtingsverkeer. Heb je vragen aan de hand van je eigen script, stel ze gerust. En vraag door. In de dialoog kom je juist op de minder geijkte verhalen.

De Tips voor Scripts lunch wordt georganiseerd door het Centrum Media & Gezondheid, het Netwerk Scenarioschrijvers en Scriptbank.

Datum: dinsdag 15 november 2016
Tijd: van 12.00 - 14.00 uur.
Locatie: Van Deysselhuis, De Lairessestraat 125, Amsterdam

We horen graag vóór maandag 14 november of we op je komst mogen rekenen. Stuur een mailtje aan Hester Hollemans of bel naar 0182-549445. Graag horen we ook waarin je specifiek geïnteresseerd bent. Meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt!

Hester Hollemans - Centrum Media & Gezondheid
Jan Hilbers – Netwerk Scenarioschrijvers
Maarten Almekinders - Scriptbank


Tips voor Scripts lunch impressie - 10 februari 2015 from Center for Media & Health on Vimeo.

Lees hier meer over eerdere lunches: http://tipsvoorscripts.nl/uitgelicht/                 

Feedback

Fout.

Tips voor Scripts is een initiatief van:

Centrum Media & Gezondheid Samen met   Trimbos-instituut Diabetes Fonds KWF Kankerbestrijding VeiligheidNL RIVM